SlovenskýEnglish
Zmenšiť textZväčšiť text

17.03.2020 Aktuálne opatrenia COVID-19

 17.03.2020

Prosíme Vás, aby ste dôsledne dodržiavali nariadené opatrenia a vo vlastnom záujme obmedzili svoj pohyb na verejnosti a zbytočne nevystavovali seba ale aj iných riziku šírenia nákazy. Upozorňujeme a vyzývame všetkých občanov, ktorí sa vracajú z iných štátov, aby dodržiavali prísnu karanténu a zdržiavali sa len vo svojich príbytkoch. To platí pre všetkých rodinných príslušníkov žijúcich v spoločnej domácnosti. Nerešpektovanie vyššie uvedených opatrení má obec povinnosť nahlásiť policajnému zboru a regionálnemu úradu verejného zdravotníctva. Tento zákaz platí až do odvolania. Zároveň upozorňujeme občanov, že pri nevyhnutnej návšteve potravín, obecného úradu a pošty je to možné len s použitím ochranného rúška. Kvôli vážnosti situácie prosíme našich občanov, aby dodržiavali prísne opatrenia a chránili seba aj ostatných. Kontakt na Regionálny úrad verejného zdravotníctva so sídlom v Michalovciach: 0948 518 954

Prosíme Vás, aby ste dôsledne dodržiavali nariadené opatrenia a vo vlastnom záujme obmedzili svoj pohyb na verejnosti a zbytočne nevystavovali seba ale aj iných riziku šírenia nákazy.

Upozorňujeme a vyzývame všetkých občanov, ktorí sa vracajú z iných štátov, aby dodržiavali prísnu karanténu a zdržiavali sa len vo svojich príbytkoch. To platí pre všetkých rodinných príslušníkov žijúcich v spoločnej domácnosti. Nerešpektovanie vyššie uvedených opatrení má obec povinnosť nahlásiť policajnému zboru a regionálnemu úradu verejného zdravotníctva. Tento zákaz platí až do odvolania.

Zároveň upozorňujeme občanov, že pri nevyhnutnej návšteve potravín, obecného úradu a pošty je to možné len s použitím ochranného rúška. Kvôli vážnosti situácie prosíme našich občanov, aby dodržiavali prísne opatrenia a chránili seba aj ostatných.

Kontakt na Regionálny úrad verejného zdravotníctva so sídlom v Michalovciach: 0948 518 954


Zoznam aktualít: